Jdi na obsah Jdi na menu
 


Závěrečná kmenová rada část 2.

19. 9. 2014

Závěrečná kmenová rada 2/3

Proslov a otázky porotců + odpovědi finalistů

Kelly

Lucasi, myslis si, ze si zaslouzis byt ve finale? jestli jo proc a jestli ne, kdo by mel sedet ve finale misto tebe?

Odporko, tak hele kamo po herni strance bych dal hlas jednoznacne tobe, ale jeste musim zjistit jak moc ses kreativni otazka pro Luca nebyla podstatna ale bude zalezet na tobe jak odpovis ;)) takze:
Jdes takhle po ulici a naproti tobe je otevreny kanal a viko lezi vedle nej, proti tomu kanalu miri male deti a asi do neho spadnou, na druhe strane silnice je slepa babicka co chce vstoupit na silnici, ale jede auto a ona ho neslysi, potom z vrtulniku pada kufrik s 200 000 a kdybys chtel chytl bys ho prvni, jinak ho sebere nekdo jinej a pak este uvidis me jak du jen tak po ulici a mavam na tebe takze tvym ukolem je popsat co prac a jak bys udelal, fantasy se meze nekladou, ale nemuzes zastavit cas ani se naklonovat do toho zavisi na tom muj hlas ;)) :DD

 

Lucas
Myslím si, že si sedět ve finále zasloužím, protože jsem držel celou dobu se svou aliancí a nenechal jsem se stáhnout k podvodu.
Myslím si ale, že z herního hlediska by si mé místo ve finále spíš zasloužil třeba BB, ty, Tom... Prostě kdokoliv s vlastní hrou.

 

Odporko
Takže, Hodil by som kameň alebo mobill alebo čokoľvek do auta ktoré by sa vychýlilo s cesty a nezrazilo babku. Medzitým by som zachránil deti, zamával na teba nech zachytíš kufrík s prachmi. Zaplatili by sme škodu chlapcovi na aute, šli by sme sa ožrať a keď by si bol na sračky zdúchol by som aj s kufríkom za hranice. Win Win Win pre všetkých

 

 

BB

Hoši, kdybych měl hlasovat podle hry vyhrál by to Odporko, kdybych měl hlasoval dle toho s kým jsem si rozuměl, dal bych také jeho. Proto to udělejme trošku více zábavněji, stejnak je o výsledku téměř rozhodnuto, tak ať se pobavíme nad otázkami. Nebudu se vás ptát na strategii nebo na vaše velké hodiny slávy při big moves, hra je mi úplně jedno. Budu hlasovat pro toho, kdo mi lépe odpoví na otázky.
Lukáš - ke každému hráči ze sloučení přiřaď jednu vlastnost, přiřaď ji i k sobě a Odporkovi. A vysvětli.
Odporko - ke každému hráči ze sloučení přiřaď nějakou věc a zdůvodni, proč ta věc, je ten hráč. Přiřaď i k sobě a Lukášovi.

 

Odporko
Lacin bol hrozba preto lebo hral 7x a bal som sa ho. Honzik tichy zabijak lebo si myslim ze mal hru premyslenu viac jak ja svojho casu. Wates bol ten chalan ktory prijde na pivko a nevsimnes si ani ze tam je dokial nie je cas ist domov a ostali ste sami dvaja. Kelly stred pozornosti a zabavac ktoreho si objednas na narodeniny a nakoniec mu nezaplatis lebo zistis ze sa tam vyspal z tvojou zenou. Danial je klasicky bodyguard ktory vie vsetko ale ked zacne byt postradatelny musis ho zastrelit lebo vies ze on vie ze si pojebaval manzelku. Ty si bol obstaravac zabavy ktoreho proste nemozes zapojit do hlavneho kseftu lebo vies ze by ta skor ci neskor zastrelil a zaujal tvoje miesto, tom bol cestny mafianik ktory bral na seba spinu ked bolo treba v prospech partie a lukas seda eminencia skryvajuca sa v tieni cakajuca na to ked niekto prezije aby ho dorazil a po pripade upratal niekde za mesto

 

Lucas
Lacin - Milující...hlavně svou sestru což denně dokazuje na Facebooku. Co se hry týče, nějak zvlášť jsem ho nepoznal takže nemohu hodnotit.
Ty (BB) - Ochotný...přizpůsobit se ostatním pro vlastní zájem. Nežene se do něco hrr, když může udělat něco stejně účinného pro své dobro.
Odporko - Poctiví a přátelský...alespoň co se mého vztahu ke mě týče. Ze začátku jsem měl strach, že budu na spodku aliance, ale on mi začal dávat informace a nikdy mi nezalhal. Takže vlastně i pravdomluvný.
Tom - Ochotný a přátelský....opět alespoň ve vztahu ke mě. Ochotný dát svůj krk a svou imunitu za dobro aliance Ačkoliv jsem měl párkrát strach, že udělá nějakou hloupost, vždycky se ukázalo, že to byla jenom součást jeho plánu.
Wates - Důvěřiví...Jeho jsem opravdu moc neznal a vím jen, že byl jedna z Kellyho rukou.
Honzík - Talentovaný stratég....Honzík byl velká neznámá a překvapilo mě, co se z něj vyklubalo. Trochu štěstí, že jsme stál na jeho straně protože stát proti němu bych asi nechtěl. Na svůj věk mě opravdu překvapil
Kelly - Talentovaný řečník a stratég...Kelly je druhá osoba, kterou jsem měl rád na své straně protože stát proti němu bych asi nechtěl. Kelly žil pro hru a pořád, až do poslední chvíle, se v ní snažil udržet. A ani vyřazení ho nezastavilo hrát mimo hru dál Kellyho bych určitě rád viděl (a jistě i uvidím) v nějaké jiné sérii a tam bych mu fandil!
Skippy - Spolehlivý...co se hlasování týče. Jinak ale nedokázal unést prohru a nedokázal pochopit, že vůbec hraje hru a že to není opravdový život.
Já (Lucas) - Přátelský a poctiví....Ačkoliv si spousta lidí myslí, že jsem ve hře vůbec nic neudělal a že jsem se jen vezl, já se pouze držel své aliance a nechtěl jsem jí podrazit. Snažil jsem se udržet přátelský vztah s aliancí i s lidmi mimo ní a udržet si alespoň trochu titul status hrdiny.

 

 

 

Honzík

caute kluci
mam pro vas kazdyho otazku
Lucas: v cem si byl lepsi nez Odporko??
Odporko: v cem byl Lucas lepsi nez ty??

 

Odporko
Lucas bol silný vo výzvach a jeho loajalita bola pravdepodobne väčšia ako moja, je to morálny, zásadový a silný človek a pravdepodobne by nešiel za svojím cez mŕtvoly a preto si ho cením.

 

Lucas
Upřímně? Nebyl jsem v ničem lepší než Odporko Možná trochu ve výzvách, ale to je tak vše. Nebudu si tu vymýšlet nic navíc protože by to nebyla pravda.

 

 

 

Tom

Lukáši vysvětlíš nám jak si strategicky hrál tuto hru ?

 

Lucas
Tak většinu napíšu do závěrečky, ale rád bych vysvětlil alespoň jednu věc: proč jsem se "vezl".
Zkuste se vžít do mé role. Většina z těch, kteří mi psali ať s nimi udělám velký tah, se pouze chytala stébla. Kdybych podrazil svou alianci a velký tah s
nimi udělal, ve většině případů by to stejně nevyšlo a já bych si tak akorát na záda namaloval terč. Kdybych podrazil svou alianci a tah by vyšel, stejně bych dřív nebo později vypadl. Proto jsem se rozhodl držet se své aliance což většině přijde asi jako "vezení". Tuhle hru jsem nechtěl hrát takhle, ale jakákoliv jiná strategie by mi asi nevynesla finále.

 

 

Zbylí 3 porotci se na nic neptali


 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář